Crossbow Hunting

Crossbow Hunting

Crossbow Hunting With Steve

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Crossbow Hunting With Steve

January 02, 2018 7

Aku milih kanggo pindhah ngliwati sikil, utawa sawetara wong bisa ngombe, dina utawa rong dina kepungkur. Aku kudu, uga, lan sateruse, kabeh cara. Aku kudu, crossbow, ekstensi bandar taruhan crossbow, jolts (bolts), target, kepala sudhut kanggo bow ngejer, sing quiver lan apa wae sing miwiti toxophilite mbutuhake. Aku ngomong wiwit ing kasunyatan sing nalika aku isih cilik. Aku nggunakake sikil minangka enom nang endi wae ing sawetara 50 taun bali lan saestu bungah ing. Mangkono, aku figured aku bisa ngangkat iku maneh nanging wektu iki aku figured aku bisa njaluk crossbow. Toko barang dagangan sing ana toko ing kene aku teka.

Nalika ing transit menyang toko aku mangertos mbokmenawa bisa menehi wawasan kanggo nyusun rencana keuangan kanggo kegiatan luang anyar. Maksudku, aku luwih milih ora mlaku-mlaku menyang toko iki lan nyelehake $ 2 utawa $ 3 ekstensif ing sawetara peralatan aku A. Aja digunaake, B. Aku ora ngerti apa oposisi sing bisa diisi lan C. Aku uga gedhe banget kanggo iki jenis barang. (63, mung ngomong) Aku kepincut masalah mbuwang karo strategi sing paling tresna, lingering. Aku ora tuku dina iki. Cukup sikil mengejar, njaluk? Ha. Aku nyawang kabeh hardware kalebu crossbows, derajat, jolts lan tips, target lan quivers.

Ing omah transit saka toko aku ngira yen kanggo rencana finansial iki aku kudu duwe. Crossbows diperluas saka $ 250 nganti $ 1,500. Aku yakin sampeyan bisa nglampahi luwih akeh. Ing kasus aku arep nindakake iki, aku bakal nglakoni hak istimewa iki lan ngakibatake gelar. Derajat bisa ngluwihi $ 99 nganti $ 2500 lan munggah. Sawetara wong bisa nemokake sampeyan ora ngerti lan kabeh. Kepiye kelangan iku. Ing poin kasebut ana bolt utawa panah ing salib. Aluminium minangka nilai paling apik kanggo dhuwit. Ing titik kasebut sampeyan kudu latihan bolt tips lan nguber bokong karo tips broadhead. Iki bisa mbukak $ 100 saben sasi. Ing titik sampeyan wis fokus kanggo latihan, $ 50 liyane. Hobi anyar iki ora sopan. Ing kasus apa wae, ora perlu biaya 2 utawa 3K kanggo miwiti. Ing kasempatan aku entuk gandhewo lan gelar, bolt, tips lan target aku bisa metu ing shooting range watara 5 utawa $ 600. Ora elek. Ing titik nalika aku nuduhake pratandha perbaikan aku bisa ngrampungake. Temtunipun, punika trik.

Sabanjure mandheg, kabeh liyane belanja, durung bandar bola wektu iki ing Web. Kaki saya sakit. Ing Web sampeyan ora bisa nyisihake lan ngilangi ing sikilmu, sampeyan bisa njaluk data sing ngalangi bab item sing dituju. Ing toko, kajaba sampeyan becike lan nemokake seeker crossbow sing wis tuntas kanggo cenderung sampeyan sampeyan piyambak.
Read More